Fatih İlkokulu

Telefon : 03805142097
WEB https://duzcefatihio.meb.k12.tr
Adres : FEVZİÇAKMAK MAH. PARS SK. NO 1 MERKEZ / DÜZCE
VİZYON : Öğrencilerimizin kendilerini, sahip oldukları değerleri tanımalarına, sorumluluk sahibi ve katılımcı olmalarına katkı sağlayacak, ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşabilecek, sosyal ve sportif alanlarda ilgi ve isteklerine cevap verebilecek, hayat boyu öğrenmeyi etkin kılacak bir kurum olmaktır.
MİSYON : Kültürlü, milli ve manevi değerlerle bezenmiş, iyiyi, güzeli, doğruyu ve hakkı ayırt edebilen ve bu değerleri her şeyden üstün tutan, kendisi için istediğini başkası için de isteyen, yenilik ve gelişime açık, geçmişini iyi bilen ve geçmişinden aldığı kuvvet ile geleceğe ümit ile bakan, çağının teknolojisini en iyi şekilde kullanıp daha iyisini yapabileceğinin farkında olan ve bu uğurda fikir üreten, aydın, üretken, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-14.45